Så himla skönt att vara hemma i några dagar så här kring påsk. Finns tid till mycket. Att ta bilder på kattungar till exempel.

SAMSUNG CSC

Vad har hänt sen senast? Texas har börjat gå på lådan. Kanhända är det fler som gör det, men Texas är den ende vi har sett ”göra det”. De andra har varit där och lajjat i lådan, så de är väl på g. Tilla tar ju fortfarande sin uppgift som nanny på största allvar och i det uppdraget ingår det liksom att vara toapapper också. Så de här stackars ungarna är helt bortklemade. Nej. Vi är inte oroade.

Florida och Hawaii käkar mjölkersättning tillsammans med Tilla och Messi. (Det är egentligen till Messi för att hon ska få i sig både vätska och näring. Hon börjar bli tunn nu – det tar på krafterna att fulltidsmata femveckors kattungar …)

Mississippi har vi sett, och hört, äta torrfoder, men vi tror att det är fler som gör det. Kanske även blötfoder. Kansas stod vid blötmatskålen häromdagen och visade tydliga tecken på naturlig instinkt när han började krafsa vid sidorna av maten, sådär som de gör. Han har ju inte ens käkat fast föda nån gång. Ändå visste han hur det går till att krafsa. Intressant det där.

Så har vi haft besök här hemma. Vi har ju haft en del mer kattungevana människor här och nu senast i tisdags fick de bedömningar som var jättefina. ”Jämn kull”, ”rastypiska”, ”alla är fina”, ”Florida blir en utmärkt avelshona som det ser ut just nu!”. Ja, det är ju så man vill att det ska vara! Igår kom dessutom ett trevligt par och tittade på Mississippi. De ska tänka över helgen, men nog verkar det som lilla ”Missi”, som Dante kallar henne, kommer att flytta till Bromma. Väldigt roligt tycker vi!

Många, många är intresserade av kattungarna. Det är roligt! Jag är så glad att det är många kullar som kommer nu kring påsk. Underlaget för alla dem som vill ha katt blir ju med ens betydligt större!

Till sist – nu händer det grejer med katterna! Samtliga är busfrön som gärna slåss, klättrar så högt de kan och välter omkring i största allmänhet. Vansinnigt gulligt!

Nu blir det bildfest!

I födelseordning –

Florida

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Mississippi

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kansas

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Texas

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Hawaii

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Och lite allmänna bilder …

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC