Utställning på Solvalla idag. Många katter i lokal med lågt i tak. Kändes trångt. Det berodde delvis på att det den här gången är HusdjursExpo i kombination med kattutställningen = många extra besökare. I övrigt en mycket lyckad tillställning för vår del!

Vi ställde bara ut Messi eftersom vi hoppas att Tilla är dräktig och då ska man inte ställa ut (på grund av att hennes hälsa kan äventyras genom stress, smittas av sjukdomar und so weiter). Hur som helst – massor av fina katter, både Sibiriska katter och andra. Och Messi fick en bedömning som var väldigt bra av Jörgen Frithiof. Han tyckte bland annat att hon har ett WOW-utseende. (Nåt jag själv tänkte önska mig i julklapp …) Hon blev till och med BIV, alltså bäst i variant, i konkurrens med många katter. Fantastiskt roligt!

Dessutom har vi träffat två av Messis döttrar från förra kullen. Hawaii som började dagen med att färgändras till ”med vitt” (en liten fläck nedanför hakan) och som sen fick en jättebra bedömning! Väldigt roligt! Hoppas att hennes matte Lena kommer att ställa ut henne igen! Hon kommer att utvecklas till en mycket fin katt. Sin pappas dotter! Efter lunchen hälsade vi på hos Lina och Jakob som bor tvärs över gatan från Solvalla tillsammans med Wilda (Mississippi). Jätteroligt att träffa henne. Hon pratar hela tiden och har hur mycket spring i benen som helst. Väldigt gullig med ett otroligt tydligt spottedmönster. Ja, hon är alltså prickig. Och lik sin mamma.

Förutom att träffa ”våra” katter med sina människor, så är det alltid väldigt trevligt att träffa de andra kattägarna. En av dem som kom till oss innan jul som skulle testa sin allergi, har nu köpt två katter varav den ena blev nominerad och gick till panel. Ett ungt, trevligt par som var här på allergibesök innan Tilla parades kom också för att se fler katter och träffa kattägare. Jättekul!

När vi kom hem ville Tilla gosa efter en hel dag ensam. Så vi har tittat på TV och hon har legat bredvid mig i soffan och spunnit. Trevligt!

Messi – BIV

Messi – BIV

Messi

Messi

Hawaii bedöms

Hawaii bedöms

Hawaii

Hawaii

Wilda (Mississippi)

Wilda (Mississippi)