Inga kattungar kvar. Igår hämtades Sol som sista kattunge.

Jodå, det är både sorgligt och tomt. Messi började bete sig som gamla vanliga Messi för bara några dagar sen, hon har kommit och lagt sig hos oss, sökt mys och hittat tillbaka till sina gamla sovplatser. Tilla är också väldigt mysbenägen. Men jag tror att Tilla är den som söker efter ungarna, hon går runt och jamar bedjande. Kanske löper hon, eller kommer att börja löpa snart. Hon är ju faktiskt sju månader …  Messi njuter mest av att bara behöva tänka på sig själv, tror jag. Vi uppskattar att ha den gamla katten tillbaka. Så det finns i alla fall nåt positivt med detta.

Tilla tycker fortfarande att det är väldigt mysigt att ligga nära Messi och vill gärna snutta, men nu säger Messi ifrån. Hon boxar helt enkelt bort Tilla med bakbenen. Såg att hon gjorde det med sina ungar på slutet också. Enough is enough.

Många skilsmässor på kort tid. Pappa begravdes för tre veckor sen, de båda äldsta sönerna flyttar hemifrån och kattungarna likaså. Det kommer att bli tomt här. Men solen skiner och snart är det semester för hela familjen! Och livet går vidare!

Lite bilder:

IMG_4952

Messi och Sol

IMG_4900

Stella, Luna, Tilla, Sol och Nova äter tillsammans.

IMG_4890

Stella, Luna och Nova hittar nya sätt att äta när det är trångt.

 

IMG_4945

Jupiter och Dante säger adjö till varandra.

IMG_4880

Tilla och Messi. Katterna som är kvar hos oss.