Vi är så glada! Alla våra kattungar hamnar i fantastiska hem! Såklart!

Mississippi flyttade till Bromma torsdags. Hon byter namn till Wilda och vi är säkra på att hon kommer att trivas både med sitt nya namn och med att mysa med sina nya människor!

Mississippi

Mississippi

Hawaii flyttade också i torsdags. Hem till sin pappa Arrigo i Gustavsberg. Där finns det dessutom två yngre tvåbenta och deras mamma att gosa med.

Hawaii

Hawaii

Kansas tog tåget till Lund i söndags tillsammans med sina två nya människovänner. Det gick jättebra, han sov mest hela vägen och sen har han lekt, sovit och ätit i nya hemmet. Han kommer att kallas för Rudolf.

Kansas

Kansas

Florida lämnade oss också igår. Hon flyttar till Färingsö till ett par med tre andra vuxna katter. Spännande! Hon har också, enligt dagsfärsk rapport, klarat av omställningen bra. Utforskat källaren också!

Florida

Florida

Till sist har vi trevliga snyggot Texas. Han är nu bokad och flyttar hem till sin halvsyster Nova från vår förra kull, Rymdkullen. Det är väldigt roligt för dem båda tror vi och det är också riktigt skojigt att en av våra tidigare kontakter kommer tillbaka till oss! Familjen har tre barn så Texas och Nova kommer att ha fullt upp. Texas flyttar på tisdagen efter midsommar och vi är SÅ glada att vi får behålla en av kattungarna en stund till. Det är så härligt med de där små djuren här hemma.

Texas

Texas

Snart är det bara Messi och Tilla kvar. Jag tror att både de och vi ser fram emot det också. Att vakna med soluppgången i tretton veckor är … intressant. Å andra sidan uppväger kattförlossning, små ulltottar som blir större ulltottar och att få vara med om att se hur instinkter följs, samspel mellan katterna, spinnandet, Messis moderskap och Tillas vakande nanny-beteende precis allt!

Messi

Messi

Vi var på kattutställning i Uppsala i helgen också. Både Sol och Tilla var med. Tyvärr hade fodervärdsfamiljen till Sol förhinder så de kunde inte följa med. Lilla, fina katten började med att kräkas precis när vi kom fram och efter det var Per tvungen att tvätta av henne = inte roligt. Risig början på tillställning som Sol ändå inte gillar. Tveksamt om vi ställer ut henne igen. Det går ju väldigt bra för henne eftersom hon är en fin katt, men det är knappast värt det när hon inte gillar det. Blir knepigt också när vi inte riktigt känner varandra. Hon fick hur som helst sitt certifikat och tyckte mycket om att komma hem igen.

Tilla charmade domarna och nominerades till panel. Jätteroligt! ”Hon ser ut som en flicka och hon ser ut som en Sibir ska. Hon är otroligt charmig!” Ja. Vi kan inte annat än hålla med! Tilla firar genom att löpa. Hon visar det mesta alldeles för mycket kärlek och jag hoppas att hon fattar att hon inte kan få det hon vill vare sig av kartonger, påsar, stolar, kuddar, från Messi, Texas eller oss.

Sol

Sol

Tilla

Tilla

Vi åker till Ski utanför Oslo på kattutställning över midsommar tillsammans med Messi och Tilla. En av de äldre sönerna (människor, alltså) kommer att bo här hela helgen och göra Texas sällskap. Han kommer att få precis all den uppmärksamhet han vill ha :). Ja – både sonen och katten!