Uppdaterat 2016-12-11: Scilla och Vide har nu flyttat till ett nytt hem.

[line]

SE*Scatters Scilla och SE*Scatters Vide från Trädgårdskullen behöver hitta ett nytt permanent hem pga allergi i familjen. De fint goldenfärgade Scilla och Vide är bästa kompisar och omplaceras endast tillsammans. De bor idag på Värmdö utanför Stockholm.

Scilla och Vide är ca 1,5 år gamla och är kastrerade.

Scillas stamtavla

Vides stamtavla

Scilla

Scilla är en charmerande, mjuk, älskvärd katt med ett lugnt och okomplicerat temperament, hon följer dig gärna överallt, är social och mycket kelig. Hon är van vid andra katter och lite äldre barn, vill gärna leka och hitta på upptåg med sin bror Vide. Scilla är också positiv, mycket lättlärd och vill gärna lära sig nya saker.  Scilla är en innekatt men uppskattar att komma ut på koppelpromenader och lite bus i trädgården emellanåt.

[one_half]

scilla-1

SE*Scatters Scilla

[/one_half]
[one_half_last]

scilla-2

SE*Scatters Scilla

[/one_half_last]

Vide

Vide är en ståtlig, positiv, nyfiken katt med en härlig personlighet som gärna leker och busar med sin syster Scilla eller med dig. Han är social och trygg och tycker mycket om att bli kelad med.  Han är en innekatt och trivs bäst med det, men ligger gärna och spanar ut i trädgården. Vide går gärna ut i koppel då och då.

[one_half]

vide-1

SE*Scatters Vide

[/one_half]

[one_half_last]

vide-2

SE*Scatters Vide

[/one_half_last]

För mer information, kontakta ägaren:

Angela Vavassori
070-497 44 82
angela@mhmab.se