Fisk. Tycks vara det enda Messi vill äta just nu. Kanske är det så att hennes mage är så full av ungar att inget annat får plats? Hon har haft dålig aptit den senaste tiden och vi blir lite oroliga. Käkar hon inte så får hon ingen ork och hur ska det då gå att föda om en vecka?

Och Tilla retar Messi genom att gå så nära hon kan. Det resulterar i att Messi svänger ut en tass och ”tillrättavisar” Tilla som genast lägger sig på rygg och viftar med alla små tassarna. Väldigt gulligt gjort av Tilla, men kanske synd att Messi ska behöva lägga så mycket tröttsam energi på den lilla, irriterande katten …

I morse fanns i alla fall en kort stund för att Messi skulle kunna komma upp till mig i sängen och mysa litegrann. Hon la sig på min höft, som hon brukar, och njöt av att bli klappad. Ända tills den söta lilla tyrannen kom och retades.

Jag skulle vilja lägga upp en massa bilder på båda katterna, men vår ”riktiga” dator med bättre tillgång till bilder, har kapsejsat.

Det snöar idag. Och är kallt. Tilla har just upptäckt de stora snöflingorna som far åt alla håll. Hon sitter storögt och tittar. Kanske funderar hon på hur hon ska kunna fånga allihop? Nu skuttade hon ifrån fönsterbrädan ner till hopprepet som Dante lämnade på golvet igår. Tänk att en repstump kan vara så rolig så länge? Det bästa var nog ändå när ena tassens klor fastnade i repet så att hon blev förföljd av det spännande, men lite läskiga långa snöret. Nu sover hon. Tröttsamt att leka!

Jag ska ordna med bolådan. Det blev inte av igår.

tillatidning

Frukost med tidning. Och Tilla!