Nu var det ett tag sen jag skrev. Tiden går så fort! Och katterna växer så det knakar. På riktigt! De går upp i vikt från dag till dag så man förundras över hur de hinner med annat!

Nu går samtliga på lådan och alla äter annat än från Messi. Royal Canins babymousse för katter har alla utom Venus ätit i en vecka, men i fredag, när vi serverade fryst (och tinad) köttfärs blandat med Anderssons välling (mjölk, maizena, druvsocker, smör och äggula) så åt alla katter. Inklusive Tilla och Messi … Nu hoppas vi att även Messi går upp i vikt. Hon har blivit väldigt, väldigt tanig. Lilla mammakatten.

Idag har vi även utökat området att röra sig på för ungarna. En liten glugg hade nämligen uppstått under natten så imorse när vi kom ut från sovrummet så vimlade det av katter i hallen. Alla storlekar. Jag fick plocka kattungar som svamp. Så vi insåg att det kanske var dags att låta dem utforska en större yta än matbordsdel och kök. Vardagsrummet är nu under luppen för allihop. Nu måste man verkligen se upp var man sätter fötterna. Tanken på att råka kliva på nån. Hu!

Under veckan som gått så har även barnfamiljen på Värmdö tingat en katt. Söta Nova flyttar dit!

Och nu – lite bilder på kattslingarna:

IMG_2777

Alla katterna äter ”riktig” mat!

IMG_2839

Ett gäng utslagna tjejer …

IMG_2819

Medan brorsan sover i bokhyllan.

IMG_2731

Tur de har en pigg ”storasyster” som lär de små allt hon kan 🙂

Kan ju tillägga att vi med jämna mellanrum uppdaterar både Facebooksidan, kullsidan och på Instagram under namnet Jolika. Jag försöker att inte dubblera bilderna på de olika ställena så att man inte ska tröttna 🙂