NU har vi bestämt oss. Den här kullen, som föddes den 25 oktober och alltså är en vecka idag, har te-tema. Vi tycker att det är lite roligt. Föräldrarna heter ju Tilla (IC (N)CarilloCat Tilla-Tolv) och Totte (CH Titan Manchzhury) – T+T=T=Te.

Och här har vi de namngivna:

Chai, den förstfödda. I stora delar av världen heter te just chai. Vi i västvärlden förknippar dock chai med det kryddade, indiska teet som blandas med mjölk, masala chai. Vi tycker att det passar just den här lilla katten bra eftersom hon är den enda med vitt.

Sencha, den andra katten. Det här är det mest populära teet i Japan. Ett grönt vardagste. Vi gillar namnet och tänker att det passar den här katten som var minst när hon föddes. En nätt liten japanska?

Lapsang, den tredje i kullen. Det här kinesiska teet heter egentligen Lapsang Souchong. Det har en karakteristisk doft och smak av tjära. Den största i kullen fick den största smaken i namnet.

Ja. Vi tror alltså att det är tre honor. Tre små systrar som växer som de ska. Idag väger de dubbelt så mycket än de gjorde när de föddes. Otroligt!

Följ kullen och kattungarna på Tekullens sida.

Chai 1 vecka

Chai 1 vecka

Sencha 1 vecka

Sencha 1 vecka

Lapsang 1 vecka

Lapsang 1 vecka