Alla katter äter som sagt mat och det verkar som kokt torsk och rå köttfärs (som först varit fryst) är favoriter! De är fantastiskt trevliga och kommer gärna och vilar hos oss när de är trötta. De verkar särskilt svaga för knäveck när man ligger i soffan.

Chai

Chai

Lapsang & Sencha

Lapsang & Sencha

Matdags

Matdags

När de är vakna så är de ofta HELT galna. Skuttar och slåss och klättrar på allt. Sen sover de som stockar. Faktum är att de sover väldigt, väldigt mycket. Och äter. De har börjat klättra upp i klösträdet. Upp och ner. Tilla ser oroat på.

På väg upp

På väg upp

Det verkar som våra småkatter har hittat hem också! Sencha flyttar till Emelie och Dick i Eskilstuna och Lapsang kommer att flytta till Söder för att bo med Birgitta och hennes dotter Cecilia och de två äldre sönerna.

Vi har även haft andra uppfödare här i helgen – Sukanya (SE*Simzaz) som just haft Tekullens halvsyskon varav en bor hos Emilia som också var här, samt Helén (S*Solberga Zafirs) som är en av våra uppskattade mentorer i kattuppfödarvärlden. Alltid lika roligt att kunna prata katt ohämmat utan att nån blir uttråkad :). Det är ju också väldigt kul att det inte bara är vi som tycker att våra katter är fina.

Chai

Chai

Sencha

Sencha

Lapsang

Lapsang

Tilla

Tilla

Messi

Messi