Idag har vi varit och hälsat på Hawaii och hennes pappa Arrigo (och deras familj Lena, Love och Sara). Hawaii ska ställas ut om två veckor och det ska hennes mamma Messi också. Det ska bli jätteroligt att se hur det går för Hawaii. Hon är väldigt fin! En trevlig, lekfull katt som absolut har alla förutsättningar att bli en väldigt representativ Sibirisk katt. Bra päls, fin benstomme, bra bredd mellan öronen som har ursöta tofsar, utmärkt bredd i det lilla ansiktet. Lite för rak nos, men det kommer säkert bli bättre med tiden. Hon är proportionerlig på det hela taget.

Jag tog en himla massa bilder. Nu är de borta. Finns inte på kamerans minneskort. Skulle vilja svära allt vad jag orkar. Jättefina bilder på både Hawaii och Arrigo är puts väck. Och från övriga dagen också. Tack och lov så har jag tagit några bilder med telefonen också. Men de är suddiga och sneda. Jaja. Tur att det inte var hela semesterns bilder som försvann. Då hade jag gråtit.

Men – några suddiga, sneda bilder får jag väl bjuda på. Hawaii är fin!

hawaii sniskan

hawaii

Kanhända luktade vi andra katter när vi kom hem. Messi pratar mer än vanligt. På väg in i löp? Vi har ju faktiskt träffat en av hennes forna dejter …