Den här sommaren har ju varit ganska varm för oss människor. Jag undrar hur katterna haft det … Tilla har sommarpäls, men Messi har full päls. Väldigt snyggt men säkerligen också väldigt varmt. Båda katterna lägger sig gärna nära balkongen eller i svala hörn. Det har ju varit varmare ute än inne ibland och blåst har det knappast gjort heller. Vår fläkt i sovrummet har mest svept runt den varma luften och vi har alla haft svårt att sova. Det är väl det här som egentligen ÄR sommar.

Vi har varit bortresta i tio dagar och då bodde mellansonen, Fred, här. Bästa lösningen och alla glada! Imorgon kommer vi att åka till Pers pappa och sova över, då tar vi med katterna. Litet äventyr även för dem.

Vi väntar otåligt på att Tilla ska löpa också. Så fort hon gör det så är det parning som gäller. Dessvärre tycks hon ha glömt hur man gör … Det är lite stressat eftersom den fina och trevliga tilltänkta hanen börjar bli kastreringsklar.

TillaTillerill utan päls …

Senare under hösten är det vår tredje katt, Sol som är på foder i Bromma, som ska paras. Vi har börjat leta hane till henne också. Väldigt spännande!

Vad gäller Messi så kommer vi förmodligen att chippa henne! Verkar vara en bra lösning eftersom vi vill göra ett uppehåll med parningarna. Vi har bestämt oss för att inte ha några kattungar under våren. Ett fantastiskt skönt beslut!

Messi är oerhört fin just nu. Hon ska ställas ut om några veckor. Det ska även hennes dotter, Hawaii. Det är jätteroligt!

MessiMessimuss

Till sist – vi är ju testhem för allergiker och igår hade vi höstens (?) första besök. En mycket trevlig ung man kom och testade sin allergi och det tycktes gå bra! Tilla visade sig från sin absolut mysigaste sida och låg som klistrad vid hans sida så tillfällen att klappa och gosa fanns det definitivt medan vi åt av den medhavda tårtan vår gäst hade med sig.

MysMysTilla spinner som bara den när Dante klappar henne!