Fort går det. För bara några dagar sen vinglade de betydligt mer än de gör nu.

Vi har satt gallret kring bolådan och öppnat luckan så att katterna kan gå upp och ner i lådan som de vill. Tilla kuttrar oroligt när Chai, som är mest orädd, traskar omkring och undersöker de nya ytorna. Söta Sencha sitter sitter gärna kvar i bolådan och tittar storögt på sina systrar när de spatserar där utanför. Fast när jag nyss tittade på dem så var det faktiskt Sencha som var utanför medan de andra två sov hos sin mamma. Chai är som sagt orädd …. Idag när Per skulle dammsuga vid de större katternas matskålar så var det en katt – Chai – som genast kom så nära hon kunde (med galler emellan) och tittade på.

ner

Lapsang har en päls som jag inte har känt hos någon annan av våra tidigare kattungar. Kan bli fantastisk päls när hon blir äldre. Ska bli kul att se hur täckhåret utvecklas. Ja, de är alla tre ulligare än tidigare kullar, men så har också Tilla en annan päls än Messi.

De är ganska knubbiga alla tre och det ska bli väldigt roligt att se hur stora de är när de lämnar oss. Alla väger över 400 gram nu och de är bara lite drygt tre veckor! Tilla tycks i alla fall ha bra med mjölk till dem. Skönt! Hon är för övrigt en mycket bra och omtänksam mamma. Messi är en utmärkt extramamma. Hon ligger ofta lite högre upp och vaktar sin familj.

uppåt

Vi har tre mycket fina kattungar och det är fantastiskt mysigt! Alla katterna är harmoniska och det känns så himla skönt!