Igår gjorde vi nåt roligt! Först var vi och tittade på Sukanyas katter och kattungar (SE*Simzaz), sen var vi hemma hos Mikaela och tittade på hennes katthanar (alla tre från SE*Ghost Parade’s).

Vi har vid det här laget sett ganska många katter. Tidigare när stockholmsgruppen var lite mer aktiv, så träffade vi ju en del katter ”hemma hos”, lika skojigt varje gång. Så ser vi ju en himla massa katter på utställningar. Det är bara det att när man är på en utställning så tar man inte särskilt mycket i varandras katter. Man kanske tar lite på nån päls, ett äventyr som börjar med handsprit och som slutar på samma sätt. Risk för smitta av sjukdomar är stor i utställningssammanhang och därför vidtas alla försiktighetsåtgärder som kan tänkas. Dessutom blir ens egna katter stressade av att deras människor plötsligt luktar av annans katt = dassiga förutsättningar för avslappnad katt.

Hur som helst – ÅH vilka fina kattungar Sukanya har! Vi hoppas att deras halvsyskon som föds här hemma om en och en halv vecka blir lika trevliga och fina! Ser verkligen fram emot att de kommer! (Det gör nog Tilla också … Hon kan inte tvätta sig ordentligt längre och att hoppa upp på högre höjder än vår säng är svårt.)

Jag är så himla glad att vi tog med oss kameran! Ljuset hemma hos Sukanya var perfekt och fotomodellerna ljuvliga. Samma sak hos Mikaela!

Vad gäller kattungarna så har jag dessvärre svårt att se skillnad mellan Megara och Cassandra, det är därför svårt att skriva vem som är vem under bilderna. Vad jag vet är att Cassandra fortfarande finns tillgänglig som sällskapskatt. Lyckliga den som får hem henne!!!

Och här kommer bilderna!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSCMamma Kiara

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSCTre tjejer

SAMSUNG CSCMor med en av döttrarna

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Sen var vi ju och tittade på Mikaelas hankatter också. Särskilt på SE*Ghost Parade’s Pianissimo 🙂 Det är tre härliga unga hanar!

SAMSUNG CSCPianissimo

SAMSUNG CSCPerfect Pitch

SAMSUNG CSCPianissimo

SAMSUNG CSCLoudness till vänster och Pianissimo til höger

SAMSUNG CSCPianissimo

SAMSUNG CSCLoudness