Igår gjorde vi en märklig utflykt med våra katter. Ner till källaren. Vi bor i lägenhet och den ska nu säljas. Det var visning av den igår. Städprodukter och flyttkartonger är vardag inte bara för oss utan även för för kattungarna.

Visningen började klockan 13. Vi var i hissen med katterna ner till källaren 12.58. Hungriga. Så jag gick ock köpte sushi och kvällstidningarna medan Per roade katterna och grannarna … Katterna sprang allt vad de orkade i 30-meterskorridoren i källaren. Kattungarna sov.

Så kom det sig att vi firade Fars dag i källaren. Tyvärr var den lilla människan Per är far till inte där. Dante var på friidrottsläger.

Senare, efter det att hela 18 sällskap kollat på lägenheten, och vi hade sovit som stockar av flyttutmattning, kom Tina som äger Totte, kattungarnas pappa. Jättetrevligt och väldigt bra att nån som är proffsigare än vi på kattungar kunde både bedöma ungarnas kön och rent allmänt. Tre superfina flickor! Härligt! Mycket annat kattprat också – fantastiskt med likasinnade 🙂

IMG_3061.JPG