Den förstfödde har öppnat båda ögonen idag. En vecka gammal. Han kisar mot oss och piper lite när man tar upp honom. Nu får vi väl se om de andra öppnar sina ögon i morgon eller senare i veckan. Tabbyn som föddes som nummer två är den som reagerar mest när vi kommer. Hon (tills vidare är det en hon, säger vi) fräser när vi sträcker in våra otäcka armar med främmande dofter i bolådan. Fast vi trodde att hon jamade med hes röst först, senare insåg vi att hon varnar och skyddar sina kompisar. Och försöker skrämma bort oss. Lilla söta katten!

Vi tänkte att vi skulle ta bilder på alla kattungarna idag och lägga ut på kullsidan, men vi väntar några dagar tills de har öppnat ögonen. De ser lite annorlunda ut då även om de ju har vuxit en del sen senast …

DSC01508

Alla fina ungarna

DSC01506

Den förstfödde. De öppna ögonen är för säkerhets skull stängda här …

Tilla har dessutom blivit extramamma. Hon slickar rent ungarna på det mest hängivna sätt man kan tänka sig. Det betyder i praktiken att hon i sin iver att hjälpa till emellanåt slickar loss dem från Messi medan de diar. Tror att känsligheten inte är helt finjusterad ännu. Men det är väldigt gulligt!

Vi tror också att vi har bestämt oss för tema. Smakar på det ytterligare några dagar och presenterar alla vid namn när vi lägger ut nästa vända med bilder! Vilken cliffhanger va?