Oj! Mer katt än vanligt i helgen. Vi har haft spekulanter här och det gick bra. Trevliga katter ska till trevliga människor!

Två av de kattintresserade paren har redan tingat. Om allt går planenligt så flyttar Venus till Midsommarkransen medan både Luna och Stella åker söderut – till Blekinge, där de kommer fortsätta bo tillsammans! Vi hoppas att Nova får flytta hem till en trevlig barnfamilj, men de ska återkomma.

Vi hade en tjej som eventuellt var intresserad av att vara fodervärd till gyllene Sol, men hennes katter sen tidigare har blivit sjuka så hon vågar inte ta in ytterligare en katt innan hon vet hur det är med dem som redan bor hos henne. Tråkigt. Och vi måste hitta en ny fodervärd … Så ska vi ju hitta nån som vill ha fina Jupiter till avel också. Han är superfin med stora labbtassar! Idag lekte de allihop en lång stund, han somnade mitt i leken. Sittandes med lilla nosen vilandes mot en bokrygg. Otroligt rart!

Sover

Jupiter sover sittandes medan Nova har lagt sig lite mer bekvämt tillrätta.

Vi hade besök av Marie B också – bra! Hon säger också att kullen är väldigt fin och jämn. Vi undrar ju fortfarande hur en ojämn kull ser ut, men det får vi väl säkert se nån dag …

Katterna är fantastiska! De lär sig oavbrutet nya saker. De går på lådan och äter babymousse. Det sistnämnda har de dock inte full koll på. De biter på lilla matskålen och önskar att även den är ätbar. Nej. Den är ju inte det.

Men det roligaste är att de är mer och mer sociala. Nu tittar de på en när man kommer och piper inte längre när man lyfter upp dem, tvärtom tycks de uppskatta att få vara i händerna på oss. De är så mjuka. Så otroligt söta. Jag är genuint glad att vi har dem här! Det kan bli jobbigt att skiljas från dem. Det som känns bra är att de kommer till bra ägare.

treiett

Luna ligger på sina kompisar

Tack och lov så har vi två fina, fina katter kvar här hemma även efter midsommar. Fantastiska Messi och lilla Tilla.

tröttilla

Fina Tilla